CATERING
ZEELAND

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering Zeeland

Voor een cateringbedrijf in Zeeland voor uw feest, bruiloft of gelegenheid hoeft u niet verder te zoeken dan De Reiger Catering uit Zijtaart. Wij zijn te vinden op zo’n 20 minuten rijden vanaf Zeeland en kunnen dan ook zeker in uw woonplaats een goede catering verzorgen voor iedere partij.

Wij staan bekend in de regio om onze kwaliteit en goede service, en we staan voor kwalitatieve en betaalbare catering. Wij kunnen een complete partij verzorgen en we gaan graag met u gesprek over uw wensen en ideeën.

Kies uw favoriete catering

De Reiger is een cateringbedrijf in de buurt van Zeeland dat diverse opties aanbiedt voor een heerlijk diner voor uw partij of gelegenheid. Of u nou kiest voor een buffet, koffietafel, barbecue, koude schotel of iets anders, bij De Reiger creëren wij altijd wat lekkers dat precies past bij uw evenement.

Naast het verzorgen van de hapjes en drankjes, kunnen wij ook onze catering volledig aankleden door middel van planten en tafelverhogingen. Zo wordt het plaatje compleet. Ook kunt u bij ons terecht voor een compleet verzorgd evenement. Tenten, tafels, stoelen, verlichting en versiering: wij regelen het allemaal. Zo wordt u ontzorgd en komt uw partij er prachtig uit te zien. Ons professionele personeel zorgt op de avond zelf dat uw gasten zullen genieten van een fijne sfeer en heerlijke versnaperingen.

Catering in Zeeland door De Reiger

Voor volledig verzorgde catering in Zeeland kunt u terecht bij De Reiger Catering. Zeeland is vlakbij Zijtaart en wij komen graag naar u toe voor uw partij of evenement. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren en cateren van partijen in de regio. De Reiger regelt het complete plaatje: van een buffet tot aan de aankleding.

Wij vinden het belangrijk dat wij voldoen aan de wensen van onze klanten. Daarom bespreken wij graag de mogelijkheden met u en luisteren we naar uw ideeën. Zo creëren we samen een prachtig evenement met heerlijke catering. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.