CATERING
WIJBOSCH

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Wijbosch

Zoekt u een cateringbedrijf in Wijbosch voor uw feest, bruiloft of een andere gelegenheid? De Reiger Catering verzorgt regelmatig complete catering in Wijbosch. Vaak komen wij bij particulieren thuis en zorgen daar voor heerlijke, kwalitatieve catering en goede service.

Wij zijn bekend in de regio en verzorgen dan ook vaak evenementen bij klanten thuis. Enkele van hen heeft een schuur of tuinhuis met daarin een barretje of zaaltje waar men gemakkelijk met 30 à 40 personen kunnen zitten. Voor hen is het ideaal om bij De Reiger te bestellen.

Catering in Wijbosch door De Reiger

Als u catering wil bestellen voor Wijbosch bij De Reiger gaat het vaak als volgt te werk. U neemt contact met ons op via de mail of telefoon. Vervolgens komen wij in gesprek met de gast en wordt er bepaald welk buffet men wil hebben en voor hoeveel personen.

Wij bieden diverse mogelijkheden zoals een buffet, koffietafel, barbecue, koude schotel en meer. Wij vragen u altijd of er speciale wensen zijn of dat wij ergens rekening mee moeten houden. Wij zetten het buffet klaar op de gewenste plek en wij zorgen dat het netjes is aangekleed met een plantje en verhogingen. Ook dragen wij zorg voor borden, bestek en servetten.

Een compleet evenement

Naast catering kunt u ook bij De Reiger terecht voor een volledig verzorgd evenement. Wij zijn een cateringbedrijf vlakbij Wijbosch met ruime ervaring in het organiseren van partijen in de regio. Tenten, tafels, stoelen, verlichting en versiering: wij kunnen het allemaal verzorgen. Zo krijgt u een complete partij met professioneel personeel en kwalitatieve catering.

Wij vinden het belangrijk om te voldoen aan uw wensen, dus we bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij luisteren altijd naar uw ideeën. Zo creëren we samen een prachtig evenement. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.