CATERING
VOLKEL

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Volkel

Zoekt u een kwalitatief cateringbedrijf in Volkel? De Reiger Catering is zeer bekend in de regio en komt graag naar Volkel om de catering te verzorgen voor uw feest, bruiloft of andere gelegenheid.

U heeft ons misschien wel eens door Volkel zien rijden, want De Reiger heeft een nauwe band met het dorp. De oud eigenaresse van De Reiger (Anja) komt namelijk oorspronkelijk uit Volkel! We hebben er goede contacten, en daarom verzorgen we regelmatig buffetten en overheerlijke catering in Volkel.

Kies uw catering voor Volkel

Bij De Reiger Catering vlakbij Volkel vindt u voldoende opties om uit te kiezen, zodat u het perfecte buffet kunt bestellen voor uw evenement. Wij bieden diverse buffetten, barbecues, koude schotels, koffietafels en meer. U kunt onze verschillende cateringopties rustig bekijken op onze website. Daarbij kunnen wij ook aankleding van het buffet verzorgen, met bijvoorbeeld tafelverhogingen en planten. Zo heeft u een mooi aangekleed buffet staan!

Wilt u volledig ontzorgd worden? Wij hebben ook ruime ervaring met het volledig organiseren van feesten en partijen. Wij regelen tenten, tafels, stoelen, aankleding, geluid en verlichting. Ons professionele personeel zorgt dat alles op zijn plaats staan en uw gasten goed bediend worden. Zo wordt uw evenement tot in de puntjes verzorgd door De Reiger.

Catering in Volkel door De Reiger

De Reiger is een cateringbedrijf in de buurt van Volkel dat staat voor kwalitatieve en betaalbare catering. Wij hebben veel ervaring in de regio met het verzorgen van heerlijke buffetten en hapjes, en alle aankleding die daarbij hoort.

Wij vinden het belangrijk dat uw evenement precies wordt hoe u het had voorgesteld. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden, zodat wij kunnen voldoen aan uw wensen. Iedere partij is anders, dus wij luisteren altijd naar uw idee├źn! Zo komen we samen tot een geslaagd evenement. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.