CATERING
VEGHEL

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Veghel

De Reiger Catering is een cateringbedrijf in de buurt van Veghel. U zult onze busjes dan ook veel zien rijden door Veghel. De Reiger is dé specialist voor de catering in Veghel. Wij staan voor catering van kwaliteit die ook nog eens betaalbaar is. Wij luisteren graag naar uw wensen voor uw feest en partij. Of het nu gaat om een warm en/of koud buffet of om een compleet georganiseerd feest. Wij zorgen ervoor dat uw dag perfect wordt verzorgd.

Diverse opties voor catering Veghel

Wij verzorgen regelmatig catering in Veghel. Dit komt door de constante kwaliteit waar wij voor zorgen en de persoonlijke benadering. De Reiger heeft verschillende culinaire mogelijkheden. Zo kunnen regelen wij diverse soorten buffetten, barbecues, hapjes pannen, een drie- of viergangen menu, een walking dinner en nog veel meer.

Onze catering kunnen wij ook netjes aankleden voor uw partij of evenement. Zo plaatsen we verhogingen en planten op de tafel. Ook kunnen wij zorgen voor complete feesten op locatie met tenten, tafels, stoelen, verlichting, geluid en professioneel personeel. Zo wordt u compleet ontzorgd voor uw evenement. Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van complete evenementen en helpen u dan ook graag hiermee!

Cateringbedrijf De Reiger bij Veghel

De Reiger Catering is dé keus voor Veghel voor een volledig verzorgde, lekkere, en professionele catering voor een fijne prijs. Van het buffet, feesthapjes tot een compleet georganiseerd evenement. Wij hebben veel ervaring met partijen in de regio en komen graag naar u toe in Veghel om uw catering te verzorgen. U kunt altijd met ons in gesprek gaan over de mogelijkheden, iedere partij is immers anders. Daarom vinden wij het belangrijk dat we naar u luisteren, zodat we samen een mooi evenement kunnen neerzetten. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of bekijk onze verhuurpagina.

Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer: 0413 – 343 382.
Wilt u direct ons aanbod zien?

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.