CATERING
UDEN

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Uden

Als u op zoek bent naar kwalitatieve en betaalbare catering in Uden, dan kan De Reiger Catering daarvoor zorgen. Wij verzorgen al jarenlang catering voor Uden, waardoor wij ook verschillende vaste klanten hebben gecreëerd. Zo komen wij zo nu en dan bij Hullie speelboerderij, Jeu de Boules club Plop, Jeu de Boules vereniging de Torpedo’s, De Witte Boerderij, Rabobank Uden-Veghel, Notaris kantoor Uden en Veghel. Maar ook bij u thuis kunnen we een heerlijke catering bieden voor uw feest, partij of gelegenheid.

De mogelijkheden van De Reiger

De Reiger is een cateringbedrijf vlakbij Uden. Wij bieden diverse opties om uw feest te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Wij hebben diverse buffetten, barbecues, koude schotels, hapjes, koffietafels en meer. Op onze website kunt u rustig alle opties bekijken. Naast lekker eten, kunnen wij ook mooie aankleding regelen van de tafel. Met verhogingen op de tafels en planten bijvoorbeeld. Wilt u uw feest volledig door ons laten aankleden? Dat kan!

Met tenten, tafels en stoelen, aankleding, geluid, verlichtingen en professioneel personeel kunnen wij een compleet evenement organiseren. Zo wordt u ontzorgd en wordt uw evenement tot in de puntjes goed voorbereid.

Catering Uden door De Reiger

Zoekt u een lekker en professioneel cateringbedrijf in Uden? De Reiger heeft ruime ervaring met het leveren van diverse cateringopties en het organiseren van evenementen. Van hapjes en drankjes tot de complete aankleding: wij verzorgen het! Iedere partij is anders, dus we bespreken graag met u uw wensen en ideeën. Zo komen we samen tot een geslaagd evenement met kwalitatieve catering in Uden. Wil u meer weten? Lees hier meer over onze verhuurmogelijkheden of neem gerust contact met ons op.

telefoonnummer 0413 – 343 382.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.