CATERING
SON EN BREUGEL

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering Son en Breugel

Voor een betrouwbaar cateringbedrijf in Son en Breugel hoeft u niet verder te zoeken dan De Reiger Catering uit Zijtaart. Op slechts een kwartiertje rijden vanuit Son en Breugel kan het goed zijn dat u onze busjes al wel eens door uw buurt hebt zien rijden. Wij zijn erg bekend in de regio en wij staan voor goede en betaalbare catering in Son en Breugel.

Wij kunnen gemakkelijk catering in Son en Breugel verzorgen vanuit Zijtaart, en doet dat dan ook graag voor iedere partij of gelegenheid. Wilt u dus een volledig verzorgd evenement met een heerlijk buffet? Dan bent u bij De Reiger aan het juiste adres.

Verschillende keuzes voor catering Son en Breugel

Als cateringbedrijf vlakbij Son en Breugel biedt De Reiger diverse opties aan voor een heerlijk diner of hapjes bij uw partij. Zo hebben wij bijvoorbeeld verschillende soorten buffetten, koffietafels, barbecues, koude schotels en meer. Deze kunnen we ook volledig aankleden met planten en verhogingen. Op onze website kunt u rustig ons aanbod bekijken en de keuze maken die bij uw gelegenheid past. Met al onze mogelijkheden is er voor ieder wat wils.

Daarnaast kunt u ook op De Reiger rekenen voor een compleet verzorgd evenement. Met tenten, tafels, stoelen, verlichting en versiering: alles erop en eraan. Ons professionele personeel ontzorgd u volledig en uw gasten kunnen genieten van een mooie sfeer en heerlijke hapjes en drankjes.

Catering in Son en Breugel door De Reiger

Voor een compleet verzorgde catering en partij kunt u dus terecht bij De Reiger in Zijtaart. Wij verzorgen catering in Son en Breugel voor feesten, bruiloften, en andere gelegenheden. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van partijen in de regio. Van hapjes en drankjes tot aan de aankleding: u wordt volledig ontzorgd door ons.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Het is voor ons belangrijk om onze catering te organiseren naar de wens van onze klanten. Elke partij is anders, en wij luisteren graag naar uw ideeën. Zo creëren we samen een prachtig evenement.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.