CATERING
SINT-OEDENRODE

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Sint-Oedenrode

Zoekt u een cateringbedrijf in Oedenrode voor uw feest, bruiloft of andere gelegenheid? Dan kunt u terecht bij De Reiger Catering uit Zijtaart. U zult ons zeker wel eens door Sint-Oedenrode hebben zien rijden, want wij zijn zeer bekend in de regio.

Wij verzorgen graag catering in Sint-Oedenrode voor iedere bruiloft, partij of andere gelegenheid. Wij staan voor kwalitatieve en betaalbare catering met professioneel personeel. De Reiger Catering verzorgt een complete catering en gaat graag met u in gesprek over uw wensen.

Diverse opties voor catering in Sint-Oedenrode

De Reiger is een cateringbedrijf vlakbij Sint-Oedenrode dat diverse heerlijke opties biedt voor hapjes en drankjes bij uw evenement. Wij hebben diverse soorten buffetten, barbecues, hapjes pannen, een drie- of viergangen menu, een walking dinner en nog veel meer.

Deze kunnen wij ook aankleden door middel van planten en tafels. Daarnaast bieden wij de optie om een volledig verzorgd feest voor u te organiseren. Met tenten, tafels en stoelen, aankleding, geluid, verlichtingen en professioneel personeel wordt uw partij compleet. Zo wordt u ontzorgd en wordt alles tot in de puntjes verzorgd.

Bekijk de verschillende opties voor buffet en aankleding hier op onze website. Er is voor ieder wat wils!

Catering in Sint-Oedenrode door De Reiger

Als u lekkere en betaalbare catering voor Sint-Oedenrode zoekt, bent u bij De Reiger Catering aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van feestjes, bruiloften en andere partijen in Sint-Oedenrode en omstreken. Van een buffet, hapjes en drankjes tot de aankleding. Wij vinden het belangrijk om het evenement af te stemmen op de wensen van onze klanten. Ieder feest is anders, en wij vragen altijd naar uw verwachtingen en idee├źn. Zo komen we samen tot een geslaagd evenement! Wilt u meer weten? Neem dan vooral contact met ons op.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.