CATERING
SINT-MICHIELSGESTEL

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering Sint-Michielsgestel

Zoekt u een cateringbedrijf in de buurt van Sint-Michielsgestel voor uw partij, bruiloft, evenement of een andere gelegenheid? De Reiger Catering is te vinden in Zijtaart, zo’n twintig minuten rijden vanuit Sint-Michielsgestel, en komt graag de catering verzorgen bij uw partij. Misschien heeft u ons zelfs al wel eens zien rijden, we zijn namelijk erg bekend in de regio.

De Reiger staat voor kwalitatieve en betaalbare catering in Sint-Michielsgestel, en kunnen diverse compleet verzorgde cateringservices bieden. Dus wilt u een compleet evenement met een heerlijk diner of buffet? Dan kunt u dat vinden bij De Reiger.

Catering en meer

De Reiger biedt diverse opties aan voor catering in Sint-Michielsgestel met een heerlijk diner of hapjes bij uw evenement of partij. U kunt kiezen voor verschillende soorten buffetten, een koffietafel, barbecue, koude schotels en meer. Wij hebben ook de mogelijkheid om dit extra aan te kleden met planten en tafelverhogingen. Zo ontstaat er een compleet plaatje. Op onze website vindt u onze diverse cateringopties en kunt u de stijl kiezen die past bij uw partij.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een compleet aangekleed evenement. Van tafels en stoelen tot tenten en verlichting: wij kunnen u volledig ontzorgen in het neerzetten van een partij. Ons professioneel personeel zorgt ervoor dat alles aan uw wensen voldoet en uw gasten het naar hun zin hebben.

Cateringbedrijf Sint-Michielsgestel

Wilt u goed verzorgde catering voor Sint-Michielsgestel zodat uw feest, bruiloft of andere partij compleet is? De Reiger Catering uit Zijtaart heeft ruime ervaring in het organiseren en cateren van diverse evenementen in de regio. Van een heerlijk buffet tot de aankleding van de ruimte: wij regelen het voor u.

Wij vinden het belangrijk om mee te denken met u, daarom bespreken we graag samen de mogelijkheden. Elk evenement is anders, daarom houden wij altijd rekening met uw wensen. Wilt u meer weten? Bekijk de diverse opties voor catering hier of neem contact met ons op.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.