CATERING
SCHIJNDEL

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Schijndel

Voor een betrouwbaar cateringbedrijf in Schijndel hoeft u niet verder te zoeken dan De Reiger Catering uit Zijtaart. De Reiger is vaak te vinden in Schijndel. Vroeger kwamen wij veel bij café ’t Venneke en ging Joop (oud-eigenaar) nog vaak zelf de buffetten bezorgen en het hammetje snijden bij dit café.

Zo zijn Joop en Anja zachtjes aan gaan groeien met de catering. Wij komen dus graag naar u toe om catering in Schijndel te verzorgen. Wij staan voor betaalbaarheid en kwaliteit, en bespreken graag met u de mogelijkheden!

Verschillende keuzes voor catering Schijndel

Als cateringbedrijf vlakbij Schijndel heeft De Reiger diverse opties voor een heerlijk diner of hapjes en drankjes bij uw partij. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse soorten buffetten, barbecues, hapjes pannen, een drie- of viergangen menu, een walking dinner en nog veel meer. Deze kunnen we ook volledig aankleden met planten en tafelverhogingen.

Op onze website kunt u rustig ons aanbod bekijken en de keuze maken die bij uw gelegenheid past. Daarnaast kunt u ook op De Reiger rekenen voor een compleet georganiseerd evenement. Met tenten, tafels, stoelen, verlichting en versiering: alles erop en eraan. Ons professionele personeel ontzorgd u volledig en uw gasten kunnen genieten van de heerlijke hapjes en drankjes en de gezellige sfeer.

Catering in Schijndel door De Reiger

Voor een goed verzorgde catering of een complete partij kunt u dus terecht bij De Reiger. Wij verzorgen catering in Schijndel voor feesten, bruiloften, en andere gelegenheden. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van partijen in de regio. U wordt volledig ontzorgd door ons.

Het is voor ons belangrijk om onze catering te organiseren naar de wens van onze klanten. Elke partij is anders, en wij luisteren graag naar uw ideeën. Zo creëren we samen een prachtig evenement! Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.