CATERING
NISTELRODE

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Nistelrode

Voor kwalitatieve én betaalbare catering in Nistelrode kunt u terecht bij De Reiger Catering uit Zijtaart. Nistelrode is bekend terrein voor De Reiger en daarom komen we regelmatig met de catering in Nistelrode. Ook onze groente en fruit komen uit Nistelrode. Dagelijks levert Heerkens groente en fruit hun producten bij De Reiger. Voor de meeste mensen uit Nistelrode is de Familie Heerkens een begrip. Voor ons zijn ze heel belangrijk met betrekking tot het verstrekken van goede producten. Met die heerlijke groenten uit Nistelrode verzorgen wij een complete catering voor uw feest of partij.

De mogelijkheden van De Reiger

De Reiger is een cateringbedrijf vlakbij Nistelrode met lekkere catering en professioneel personeel. Wij bieden diverse opties om uw feest of gelegenheid te voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse soorten buffetten, barbecues, hapjes pannen, een drie- of  viergangen menu, een walking dinner en nog veel meer. Op onze website kunt u rustig alle opties bekijken, er is voor ieder wat wils. Naast lekker eten, kunnen wij ook mooie aankleding regelen van de tafel.

Wilt u compleet ontzorgd worden? Met tenten, tafels en stoelen, aankleding, geluid, verlichtingen en professioneel personeel kunnen wij een compleet evenement organiseren. Zo wordt uw evenement tot in de puntjes goed voorbereid door De Reiger.

Catering in Nistelrode van De Reiger

Als u betrouwbare catering voor Nistelrode zoekt, bent u bij De Reiger aan het juiste adres. De Reiger is een cateringbedrijf in de buurt van Nistelrode en heeft veel ervaring met het organiseren van feestjes, bruiloften en andere partijen. U kunt altijd met ons in gesprek gaan om de mogelijkheden te bespreken. Wij vinden het belangrijk om het evenement af te stemmen op de wensen van onze klanten. Ieder feest is anders, en wij vragen altijd naar uw verwachtingen en ideeën.

Zo komen we samen tot een geslaagd evenement! Wilt u meer weten? Neem dan vooral contact met ons op.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.