CATERING
NIJNSEL

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Nijnsel

Zoekt u een cateringbedrijf in Nijnsel voor uw feest, bruiloft of andere gelegenheid? Wij verzorgen graag en regelmatig catering in Nijnsel voor iedere partij of gelegenheid. Wij zijn erg bekend in de regio en wij staan voor kwalitatieve en betaalbare catering. Wij bieden diverse opties voor buffetten en aankleding, en luisteren graag naar uw wensen en ideeën. Of het nu gaat om een warm en/of koud buffet of om een compleet georganiseerd feest. Wij zorgen ervoor dat uw dag perfect wordt verzorgd.

De cateringopties van De Reiger

Bij De Reiger Catering vlakbij Nijnsel vindt u voldoende opties om uit te kiezen, zodat u het perfecte menu kunt bestellen voor uw partij of andere gelegenheid. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse soorten buffetten, barbecues, hapjes pannen, een drie- of viergangen menu, een walking dinner en nog veel meer. U kunt alle menu’s rustig bekijken op onze website. Daarbij kunnen wij ook aankleding van het buffet verzorgen, met onder andere tafelverhogingen en planten. Zo heeft u een mooi aangekleed buffet!

De Reiger heeft ook ruime ervaring met het organiseren van compleet aangeklede feesten en partijen. Wij regelen tenten, tafels, stoelen, aankleding, geluid en verlichting. Ons professionele personeel zorgt dat alles op zijn plaats staan en uw gasten goed verzorgd worden.

Catering in Nijnsel door De Reiger

Als u naar een cateringbedrijf in Nijnsel op zoek bent die aan uw wensen kan voldoen, dan bent u bij De Reiger Catering aan het juiste adres. Op de site van De Reiger staan alle buffetten uitgewerkt, dus u kunt deze rustig bekijken. Ook kunt u vrijblijvend een boekje aanvragen die wij netjes naar u opsturen. Als u bepaalde wensen heeft voor uw catering in Nijnsel kunnen wij daar makkelijk op inspelen, we bespreken graag de mogelijkheden! Onze deur staat altijd open voor vragen en advies.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.