CATERING
MARIAHOUT

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Mariahout

Zoekt u een betrouwbaar en kwalitatief cateringbedrijf in Mariahout? Dan kunt u terecht bij De Reiger Catering uit Zijtaart. De Reiger komt vaak door Mariahout om naar Lieshout of Beek en Donk te rijden, maar ook regelmatig om catering in Mariahout te verzorgen. Regelmatig vragen particuliere gasten of wij catering thuis in Mariahout willen verzorgen. Zo zijn we een aantal keren bij de familie van Lierop en de familie Vogels op de camping geweest om de gasten te voorzien van een culinaire invulling. Ook op uw feest of partij kunnen wij een complete catering mét aankleding verzorgen.

Catering het hele jaar door van De Reiger

De Reiger verzorgt het hele jaar door catering. Zo hebben wij voor elk seizoen ook aparte buffetten. In de winter hebben wij bijvoorbeeld een stampottenbuffet met verschillende stampotten waar de gasten uit kunnen kiezen. Dit is erg lekker als het winter wordt of is. Als u kiest voor een stevige maaltijd dan kunnen wij ons stampottenbuffet aanbevelen.

In het voorjaar en najaar verzorgen wij vaak het Italiaans buffet. Dit buffet is perfect voor als u een keer iets anders wilt hebben. U krijgt dan verschillende pasta’s en verschillende sauzen, met vlees en vis en een overheerlijke lasagne.

Ook verzorgen wij vooral in het voorjaar en zomer veel barbecues. Met verse salades, vers vlees en vis. Wij zorgen voor porseleinen schalen en kommen waar alles in wordt gepresenteerd. En u krijgt natuurlijk porseleinen borden bij elk buffet wat u kiest. Ook dragen wij zorg voor de afwas, zodat u zelf niet heel de avond staat te poetsen.

Cateringbedrijf Mariahout

Voor een compleet verzorgde catering kunt u dus terecht bij De Reiger in Zijtaart. Wij verzorgen catering voor Mariahout op feesten, bruiloften, en andere gelegenheden. Wij hebben ruime ervaring in het organiseren van partijen in de regio. Wij kunnen ook een volledig evenement organiseren, compleet met tenten, tafels, stoelen, verlichting, aankleding en professioneel personeel. U wordt volledig ontzorgd door ons!

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Het is voor ons belangrijk om onze catering te organiseren naar de wens van onze klanten. Elke partij is anders, en wij luisteren graag naar uw ideeën. Zo creëren we samen een prachtig evenement! Meer weten? Neem contact met ons op.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.