CATERING
MARIAHEIDE

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Cateringbedrijf Mariaheide

Wilt u ontzorgd worden door een professioneel cateringbedrijf vlakbij Mariaheide met heerlijke en betaalbare buffetopties? Dan kunt u terecht bij De Reiger Catering uit Zijtaart. Mariaheide is op 8 km afstand een dorp dat makkelijk te bereiken is vanuit Zijtaart. We kunnen zo makkelijk en snel catering in Mariaheide leveren.

Wij zijn bekend in de regio en hebben veel ervaring met het verzorgen van catering in Mariaheide en omliggende dorpen. Daarnaast kunnen wij u helpen met het organiseren van een compleet evenement. Niet alleen met heerlijke hapjes en drankjes, maar ook met aankleding, tenten, verlichting, zitplaatsen en meer.

De Reiger Catering voor Mariaheide

De Reiger brengt vaak catering bij café D’n Brouwer. Het enige café in Mariaheide waar alle inwoners een drankje kunnen nuttigen. Vaak worden hier feesten gehouden met de culinaire invulling van ons. Tennispark De Krekel is een erg actieve tennisclub die veel organiseren. Doordat zij veel organiseren komen wij regelmatig de culinaire invulling verzorgen. Maar ook voor particulieren verzorgen wij graag lekkere catering. Wij hebben een grote diversiteit aan opties voor u om uit te kiezen, voor een evenement, of gewoon voor bij u thuis. Zo hebben wij diverse buffetten, koude schotels, barbecues, koffietafels en meer. U kunt de opties voor catering in Mariaheide rustig bekijken op onze website.

Een 3 of 4 gangen menu op locatie

Wilt u graag een heerlijk 3 of 4 gangen menu op locatie? Dan bent u bij De Reiger op het juiste adres. Voor een gangbare prijs kunnen wij dit op locatie verzorgen. Het 3 of 4 gangen menu stellen we samen met behulp van uzelf. Omdat wij vier keer per jaar de kaart veranderen, hebben we een brede keus aan gerechten. Als u zelf suggesties heeft voor de catering voor Mariaheide, kunnen deze altijd kenbaar worden gemaakt.

Alles zal in overleg gaan, samen komen wij er altijd uit. Wij luisteren in het organiseren van catering én het aankleden van evenementen altijd naar uw wensen en ideeën. Zo komen we samen tot een prachtige partij! Meer weten? Bekijk de website of neem contact met ons op.

Wilt u meer te weten komen over het 3 of 4 gangen menu op locatie? Bel dan naar 0413 – 343 382

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.