CATERING
LIESHOUT

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Lieshout

Zoekt u een cateringbedrijf vlakbij Lieshout voor lekkere, betaalbare en kwalitatieve catering? Dan kunt u zeker terecht bij De Reiger Catering uit Zijtaart. Wij zijn bekend in de regio en komen dan ook regelmatig in Lieshout om heerlijke catering te verzorgen. Zo weet bijvoorbeeld Voetbalvereniging ELI De Reiger goed te vinden. Wij komen al jaren bij deze vereniging om het eten verzorgen. De gasten in Lieshout zijn op dit moment veelal particuliere gasten. Vaak komen wij bij mensen thuis een buffetje bezorgen.

U wordt ontzorgd

De Reiger is een cateringbedrijf in de buurt van Lieshout met diverse opties voor elke partij. Naast catering voor Lieshout, kan De Reiger ook zorgen voor de verhuur van spullen voor uw feest of partij. Deze hebben wij zelf in huis en wij bezorgen het ook aan huis. Als u een feestje organiseert en u heeft bijvoorbeeld een groot koffiezetapparaat nodig, zodat u voor grotere groepen mensen koffie kan zetten, kunt u dit bij ons bestellen.

Daarnaast kunnen wij een complete partij organiseren en aankleden. Met tafels, stoelen, tenten, geluid en verlichting. Zo wordt u ontzorgd en heeft u een compleet evenement met heerlijke catering in Lieshout. Ons professionele personeel helpt u graag en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Als u kijkt bij verhuur op onze site ziet u dat wij echt van alles in huis hebben. Ook hebben wij verschillende foto’s van de materialen die wij verhuren onder aan de pagina staan bij het kopje verhuur. Zo kunt u zelf de materialen bekijken of dit bij u past of niet.

Kijkje in de keuken

Als u denkt dat De Reiger iets voor u kan betekenen, maar u bent er nog niet helemaal uit of u voor ons wilt kiezen. Kunt u navragen bij een van de eigenaren of u een kijkje in de keuken mag nemen. Zoals u al op verschillende foto’s op de site kunt zien, hebben wij een professionele keuken met alles erop en eraan. Hier verzorgen wij heerlijke catering voor Lieshout met diverse opties, zoals buffetten, koude schotels, barbecues, walking dinners en meer. Wij leiden daarom ook vaak gasten van ons restaurant rond in de keuken. Wij vinden het ook belangrijk dat gasten dit kunnen zien. Wij zijn namelijk uitermate trots op het bedrijf zoals het nu is!

Wij leiden daarom ook vaak gasten van ons restaurant rond in de keuken. Wij vinden het ook belangrijk dat gasten dit kunnen zien. Wij zijn uitermate trots op het bedrijf zoals het nu is.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.