CATERING
KELDONK

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Keldonk

Zoekt u een betrouwbaar en kwalitatief cateringbedrijf in Keldonk? De Reiger Catering verzorgt regelmatig catering in Keldonk met heerlijk eten voor een fijne prijs. In Keldonk komen we vaak bij Frituur-Café- Zaal “De Oude School”, Antioniusschool en 7th Sunday. Ook particulieren vinden ons regelmatig voor catering. Wij zijn bekend in de regio en verzorgen dan ook vaak evenementen bij mensen thuis. Wij staan voor kwalitatieve catering voor Keldonk met goede en professionele service. Of het nu gaat om een buffet of voor een compleet georganiseerd evenement. Bij De Reiger kunt ervan uitgaan dat uw partij perfect wordt verzorgd.

Diverse opties voor catering in Keldonk

Met onze constante kwaliteit en persoonlijke benadering zijn wij de juiste keus voor de catering in Keldonk voor uw feest of partij. De Reiger heeft diverse culinaire mogelijkheden. Zo bieden wij diverse soorten buffetten, barbecues, hapjes pannen, een drie- of viergangen menu, een walking dinner en nog veel meer. We kunnen uw buffet ook prachtig aankleden voor uw partij. Dat doen we met bijvoorbeeld verhogingen en planten op de tafel. Ook kunnen wij zorgen voor complete feesten op locatie met tenten, tafels, stoelen, verlichting, geluid en professioneel personeel.

Zo wordt u compleet ontzorgd voor uw evenement. Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van complete evenementen en helpen u dan ook graag hiermee!

Cateringbedrijf in Keldonk

De Reiger Catering kan voor Keldonk een heerlijke catering organiseren voor uw bruiloft, feest of andere gelegenheid. Wij gaan graag met u in gesprek om naar uw wensen en ideeën te luisteren. Zelfs voor een compleet aangekleed evenement kunt u bij ons terecht. Bekijk de diverse opties en verhuurmogelijkheden op onze website. Wilt u meer weten? Neem vooral contact met ons op!

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.