CATERING
HEESWIJK-DINTHER

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Heeswijk-Dinther

Voor heerlijke, kwalitatieve en betaalbare catering in Heeswijk-Dinther kunt u terecht bij De Reiger Catering uit Zijtaart. Onze busjes zult u ook regelmatig door Heeswijk en Dinther zien rijden. Op ongeveer 10 km is Heeswijk-Dinther goed te bereiken voor ons en daarom verzorgen wij regelmatig catering voor Heeswijk-Dinther. Wij hebben diverse heerlijke opties voor hapjes en drankjes, en kunnen u ook helpen met het organiseren van een compleet evenement. Ook voor verhuur van feest- of keukenspullen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er graag voor dat uw partij perfect wordt verzorgd!

Verschillende buffetten voor catering Heeswijk-Dinther

De Reiger heeft verschillende buffetten, barbecues, koude schotels, koffietafels, walking dinners, 4-gangen menu’s en nog veel meer. Alle heerlijke opties staan duidelijk op onze website vermeld, zodat u thuis op uw gemak het een en ander kunt vergelijken. De Reiger is erg bekend in de regio en staat voor goede en betaalbare catering, ook in Heeswijk-Dinther. Door de verschillende buffetten is er voor iedereen wat wils. Als u catering van De Reiger besteld zorgen wij ook voor de aankleding van het buffet. Wij hebben verschillende soorten (kunst)planten die wij op het buffet plaatsen. Daarnaast zorgen wij voor verhogingen in het buffet, zodat er wat speling is. Op onze Facebook pagina zetten we regelmatig wat foto’s van catering, zodat u een indruk krijgt van ons aanbod.

Uw evenement door De Reiger

De Reiger is een cateringbedrijf vlakbij Heeswijk-Dinther dat zorgt voor het complete plaatje. Naast de aankleding van het buffet, kunnen wij ook zorgen voor de complete organisatie van uw partij. Zo zorgen wij voor complete feesten op locatie met tenten, tafels, stoelen, verlichting, geluid en professioneel personeel. Zo wordt u compleet ontzorgd voor uw evenement. Wij luisteren graag naar uw ideeën en wensen, zodat uw partij precies voldoet aan uw verwachtingen. Met heerlijke hapjes, een gezellige sfeer en professioneel personeel creëren wij samen met u een prachtig evenement. Meer weten? Bekijk de opties op onze website of neem gerust contact met ons op!

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.