CATERING
GEMERT

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Gemert

Zoekt u een cateringbedrijf in Gemert voor uw feest, partij of andere gelegenheid? De Reiger Catering uit Zijtaart is bekend in de regio en wij verzorgen dan ook regelmatig catering voor Gemert. Van heerlijke hapjes en drankjes tot een compleet verzorgd evenement: bij De Reiger kunt u terecht voor kwalitatieve, lekkere en betaalbare catering voor Gemert. Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën, zodat uw dag perfect wordt verzorgd!

Onze catering in Gemert

De Reiger verzorgt catering in Gemert vooral voor particulieren op dit moment. Een aantal bedrijven weten ons ook te vinden. De Reiger staat voor kwaliteit en alle klanten zijn voor langere termijn. Vakantiehuizen Versantvoort is zo’n vaste klant van De Reiger. Zij hebben verschillende vakantiehuizen waar men met groepen van zo’n 20 personen in een huis kunnen overnachten. Wij kunnen dan ook professioneel voor catering voor zulke grote groepen zorgen.

U kunt hier ook uw feest vieren in de Skop. Dit is een zaal midden op het terrein. Er worden vaak feesten gevierd voor bruiloften, jubilea en verjaardagen. Vaak wordt er dan gekozen voor en buffet. Maar wij kunnen ook zorgen voor een 3-gangen menu, walking dinner of barbecue. Regelmatig zorgen wij ook voor een kok die de barbecue perfect voor u verzorgt en zorgt dat het vlees perfect gebakken wordt.

Cateringbedrijf Gemert

Naast onze diverse opties voor eten en drinken voor bedrijven, feesten en partijen, kunnen wij ook zorgen voor een compleet evenement. Onze catering kunnen wij ook netjes aankleden voor uw partij of evenement. Zo plaatsen we bijvoorbeeld verhogingen en planten op de tafel. Ook kunnen wij zorgen voor aangeklede feesten op locatie met tenten, tafels, stoelen, verlichting, geluid en professioneel personeel. Zo wordt uw partij compleet verzorgd en kunt uw genieten van uw dag. Wilt u meer weten? Bekijk de opties op onze website of neem gerust eens contact met ons op.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.