CATERING
ERP

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Erp

Zoekt u een cateringbedrijf in de buurt van Erp voor uw bruiloft, feest of andere gelegenheid? De Reiger Catering uit Zijtaart staat voor kwalitatieve én betaalbare catering. Wij hebben diverse opties voor buffetten, koude schotels, koffietafels, walking dinners, 3- of 4-gangen menu’s en nog veel meer.

Naast eten en drinken, kunnen wij ook een compleet aangekleed evenement verzorgen. U kunt bij ons spullen huren voor uw feest, of wij kunnen zelf uw partij komen aankleden. Met tafels, stoelen, verlichting, geluid en decoraties. Ons vriendelijke personeel zorgt ervoor dat uw gasten tevreden zijn. Met onze professionele service en vele mogelijkheden kunt ervan op aan dat wij uw partij mét heerlijke catering in Erp perfect verzorgen.

Catering in Erp door De Reiger

Erp is vanuit Zijtaart ongeveer 8 km rijden door Keldonk, dus gemakkelijk te bereiken voor ons om catering voor Erp te verzorgen. Wij zijn bekend in de regio en komen dus ook regelmatig in Erp. Van grote feesten tot kleine buffetten. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. Zo hebben we verschillende walking dinners verzorgd bij Club Broadway.

Daar worden regelmatig personeelsfeesten gevierd, waar wij als cateraar zorgen voor de hapjes en drankjes. Andere klanten van ons zijn Kleijngeld bouwmaterialen, 7th Sunday, Par-t Events, Autobedrijf van der Venne, Autobedrijf van de Heijden Slegers, D’n Doel en ook veel particuliere klanten.

De perfecte partij

Voor een volledig verzorgde catering voor Erp kunt u terecht bij De Reiger Catering. Iedere partij is anders, dus wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Van buffet tot aankleding, of het organiseren van uw complete partij: wij kunnen het voor u regelen. Zo wordt u ontzorgd en kunt u genieten van uw evenement!

Wilt u meer weten? Bekijk al onze mogelijkheden voor catering en verhuur op de website, of neem gerust contact met ons op.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.