CATERING
EINDHOVEN

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Eindhoven

Zoekt u een betrouwbaar, kwalitatief en betaalbaar cateringbedrijf in Eindhoven? Dan kunt u ook terecht bij De Reiger Catering in Zijtaart. De Reiger komt de laatste jaren steeds meer met de catering in Eindhoven. Wij hebben diverse opties voor catering in Eindhoven. Buffetten, koude schotels, koffietafels, walking dinners, 3- of 4-gangen menu’s en nog veel meer.

Naast hapjes en drankjes, kunnen wij ook een compleet aangeklede feest of partij verzorgen. U kunt bij ons spullen huren voor uw gelegenheid, of wij kunnen zelf de locatie komen aankleden. Met tafels, stoelen, verlichting, geluid en decoraties. Ons vriendelijke en professionele personeel zorgt ervoor dat uw gasten goed geholpen worden en alles tot in de puntjes verzorgd is.

Waarom zou u kiezen voor De Reiger

Waarom zou u kiezen voor een cateringbedrijf uit Zijtaart om bij u in Eindhoven te komen leveren? Omdat wij betaalbare prijzen hebben en onze service uitermate goed is. Vergelijk onze site maar eens met de cateringbedrijven bij u in de buurt. Ook bestaat ons bedrijf al 31 jaar en zorgen wij al jaren voor constante kwaliteit. U kunt een persoonlijke afspraak met ons maken in ons restaurant om uw feestje te bespreken. Dan ziet u zelf dat wij een gemotiveerd team zijn die altijd voor u klaar staat. Vaak spreekt u dan zelf met een van de eigenaren (Anja, Joop of Mike) en dat geeft meteen een goed gevoel.

De Reiger heeft elk jaar een aantal leerlingen van het Summa College en De Rooi Pannen in Eindhoven. Omdat wij in de buurt van de school zitten krijgen we ook veel leerlingen die bij ons komen stagelopen of voor een jaar leerling moeten zijn. Ook zijn wij regelmatig op de scholen te bekennen met cursussen en om bijeenkomsten te verzorgen of te ondersteunen.

Catering Eindhoven door de Reiger

Dus zoekt u een cateringbedrijf in Eindhoven, maar wilt u kwaliteit voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij De Reiger aan het juiste adres. Bekijk al onze mogelijkheden op de website, van catering tot aankleding en verhuur. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.