CATERING
EERDE

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Eerde

Zoekt u een betrouwbaar en kwalitatief cateringbedrijf in Eerde? De Reiger Catering uit Zijtaart zorgt al meer dan 30 jaar voor heerlijk eten en kwalitatieve service. De meeste mensen in Eerde kennen De Reiger. Zij zien ons dan ook regelmatig door en langs Eerde rijden. Wij zijn bekend in de regio en hebben jarenlange ervaring met catering voor Eerde en het organiseren van partijen in de buurt. Wij hebben enorm veel keuzes voor catering in Eerde: van buffetten en koffietafels, tot walking dinners en 4-gangen menu’s. Op onze website kunt u rustig alle mogelijkheden bekijken, ook voor aankleding en verhuur.

Compleet feest met catering in Eerde

Eind augustus 2014 hebben we een compleet feest verzorgt bij Ad en Thea van der Put. Zij hebben onlangs een review op Facebook geplaatst. Ze vertelde het volgende: “Mede dankzij de voortreffelijke inzet van Catering De Reiger hebben wij een enorm geslaagde bruiloft gehad. Zij hebben een dik compliment verdiend.”
De Reiger verzorgd vele feestjes en bruiloften op locatie met tenten, koelkasten, bar, tafels, stoelen en personeel.

Wij gaan altijd in gesprek met de gasten om alles te verzorgen zoals zei het willen. Ieder feest is ook anders en daarom moeten wij het altijd afstemmen op de wensen die de gasten op dat moment hebben. Wanneer wij afspreken met gasten voor een feest of bruiloft, vragen wij ook wat ze van ons verwachten en wat wij kunnen betekenen voor hen. Zo komen we uiteindelijk samen tot een goed idee van het feest. Zo komen we samen tot een geweldig feest met heerlijke catering in Eerde.

Cateringbedrijf Eerde

Verschillende verenigingen en bedrijven uit Eerde maken gebruik van de diensten van De Reiger. De volgende verenigingen en bedrijven hebben in het verleden gebruik gemaakt van de catering: Handboog vereniging De Rozenjagers, Autobedrijf Pepers, Gemeenschapshuis De Brink. Ook gebruiken veel particuliere gasten catering voor Eerde van De Reiger.

U bent welkom om eens langs te komen of rond te kijken op de website. Wij gaan graag met u in gesprek om uw partij tot in de puntjes te verzorgen!

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.