CATERING
DEN DUNGEN

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering Den Dungen

Voor kwalitatieve en heerlijke catering in Den Dungen kunt u terecht bij De Reiger Catering uit Zijtaart. Wij kunnen buffetten en diners verzorgen voor iedere partij, bruiloft of andere gelegenheid. Wij zijn zeer bekend in de regio en hebben ruime ervaring. Misschien heeft u onze busjes dan ook al wel eens zien rijden in Den Dungen.

Wij kunnen naast hapjes en drankjes ook u volledig ontzorgen met het neerzetten van een partij. Wij staan voor catering van kwaliteit die ook nog eens betaalbaar is. Wij gaan graag in gesprek met u om uw wensen en ideeën mee te nemen.

Diverse opties voor catering Den Dungen

De Reiger is een cateringbedrijf in de buurt van Den Dungen dat aan al uw wensen voor uw partij of evenement kan voldoen. Wij bieden diverse buffetten, barbecues, koude schotels, koffietafels en meer. Zo kunt u de ideale versnaperingen kiezen die bij uw evenement passen. We kunnen bijvoorbeeld een buffet ook aankleden door middel van planten en tafelverhogingen. Wilt u compleet ontzorgd worden?

Dan kunnen wij ook de volledige aankleding van uw partij organiseren. Met tenten, tafels en stoelen, verlichting en versiering. Zo wordt uw partij tot in de puntjes verzorgd door De Reiger. Ons professionele personeel zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt en uw gasten kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Cateringbedrijf Den Dungen

Zoekt u betrouwbare, betaalbare en vooral lekkere catering in Den Dungen? De Reiger Catering komt graag naar u toe om uw feest of partij te organiseren. Wij hebben veel ervaring met evenementen in de regio en zorgen voor het complete plaatje: van buffet tot de aankleding.

Ieder evenement is anders. Daarom vinden wij het belangrijk dat we met u in gesprek gaan om uw ideale partij te creëren. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen zo samen met u voor een geslaagd evenement! Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of lees hier meer over De Reiger.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.