CATERING
BOERDONK

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Boerdonk

Voor een professioneel en kwalitatief cateringbedrijf in Boerdonk, hoeft u niet verder te zoeken dan De Reiger Catering uit Zijtaart. Wij komen regelmatig in Boerdonk, bijvoorbeeld bij Sport- en Spelboerderij Leekzicht. De Reiger verzorgt hier hapjes en drankjes en ook hier kunt u regelmatig genieten van onze heerlijke barbecues en buffetten. Wij staan bekend in de regio om onze uitmuntende service en heerlijke culinaire opties. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de organisatie en aankleding van al uw feesten en partijen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

Kies de catering voor Boerdonk die u wilt

Wij verzorgen graag heerlijke catering in Boerdonk. U kunt bij ons kiezen uit diverse opties. Voor elke partij hebben wij wel een culinaire keuze. U kunt kiezen voor verschillende soorten buffetten, een koffietafel, barbecue, koude schotels en meer. Wij kunnen dit ook extra aankleden met planten en tafelverhogingen. Zo ontstaat er een compleet plaatje. Heeft u extra spullen nodig voor uw partij? Wij hebben ook diverse verhuuropties, zoals extra tafels en stoelen of een groter koffiezetapparaat.

Naast catering voor Boerdonk kunnen wij ook uw complete partij verzorgen, met aankleding en al. Met zitplaatsen, tafels, verlichting, tenten en geluid maken wij uw feest op locatie compleet. Ons professionele personeel staat voor u klaar zodat de partij perfect verloopt en uw gasten tevreden zijn.

Cateringbedrijf Boerdonk

Wilt u goed verzorgde catering in Boerdonk zodat uw feest, bruiloft of partij compleet is? De Reiger Catering uit Zijtaart heeft ruime ervaring in het organiseren en cateren van diverse evenementen in de regio. Van een heerlijk buffet tot de aankleding, wij kunnen het realiseren voor u. Wij luisteren graag naar uw wensen en we kunnen altijd de mogelijkheden bespreken. Wilt u meer weten? Bekijk de diverse opties voor catering hier of neem contact met ons op.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.