CATERING
BOEKEL

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Boekel

Voor heerlijke en betaalbare catering in Boekel kunt u zeker terecht bij De Reiger Catering uit Zijtaart. Wij zijn erg bekend in de regio en hebben meer dan dertig jaar ervaring met het verzorgen van kwalitatieve catering voor Boekel met uitmuntende service. Wij werken met verschillende bedrijven in de regio, maar we komen ook heel graag bij u langs om voor uw feest, partij of gelegenheid de hapjes en drankjes te verzorgen. Ook kunnen wij een complete partij op locatie voor u organiseren. Voor een compleet evenement met heerlijke versnaperingen bent u bij De Reiger aan het juiste adres.

Meer dan alleen catering

Bij De Reiger Catering vindt u een grote diversiteit aan keuzes voor uw feest of evenement. U kunt kiezen voor verschillende soorten buffetten, een koffietafel, barbecue, koude schotels, een 3- of 4-gangen menu en meer. U kunt alle mogelijkheden rustig bekijken op onze website en de catering voor Boekel kiezen die bij u past. We kunnen het diner of buffet ook mooi aankleden met verhogingen en planten. Maar er zijn meer mogelijkheden: wij kunnen ook een compleet feest aankleden met tafels en stoelen, tenten, verlichting, geluid en professioneel personeel. Wij zorgen ervoor dat uw partij er goed uitziet en uw gasten kunnen genieten van de kwalitatieve service. Ook kunt u bij ons terecht voor de verhuur van handige spullen voor uw evenement.

Cateringbedrijf Boekel

Zoekt u betaalbare en vooral lekkere catering in Boekel? De Reiger Catering komt graag naar u toe om uw feest of partij te organiseren. Wij zijn een cateringbedrijf vlakbij Boekel dat zorgt voor het complete plaatje: van hapjes en drankjes tot aan de aankleding. Ieder evenement is anders, dus vinden wij het belangrijk dat we met u in gesprek gaan. Zo kunnen we samen een geslaagd evenement neerzetten! Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of lees hier meer over De Reiger.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.