CATERING
BEEK EN DONK

voor iedere gelegenheid

BARBECUE
ORGANISEREN

CATERING VOOR
ELKE GELEGENHEID

UW CATERING
COMPLEET

Catering in Beek en Donk

Zoekt u een cateringbedrijf vlakbij Beek en Donk voor een feest, bruiloft of andere gelegenheid? De Reiger Catering is te vinden in Zijtaart en komt graag naar Beek en Donk om de catering te verzorgen voor uw evenement. Wij zijn erg bekend in de regio en hebben al meer dan dertig jaar ervaring met het organiseren van partijen en het verzorgen van heerlijke catering in bijvoorbeeld Beek en Donk.

Naast compleet verzorgde cateringservices kunnen wij ook uw evenement volledig aankleden. Zo krijgt u een mooi evenement met heerlijke hapjes en drankjes!

Diverse opties voor catering Beek en Donk

De Reiger is een cateringbedrijf in de buurt van Beek en Donk dat aan al uw wensen voor uw partij kan voldoen. Wij overleggen graag met u en bespreken uw wensen en ideeën. Iedere partij is immers anders! Wij bieden diverse buffetten, barbecues, koude schotels, koffietafels, walking dinners, 4-gangen menu’s en meer. Zo kunt u de hapjes en drankjes kiezen die bij uw evenement passen.

We kunnen de tafel ook aankleden door middel van planten en tafelverhogingen. Wilt u compleet ontzorgd worden? Dan kunnen wij ook uw feest tot in de puntjes verzorgen. Met tenten, tafels en stoelen, verlichting en versiering. Ons professionele personeel zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt en uw gasten kunnen genieten van het eten en drinken.

Catering in Beek en Donk door De Reiger

Wilt u goed verzorgde catering voor Beek en Donk zodat uw feest, bruiloft of andere gelegenheid compleet is? De Reiger Catering kan uw evenement helemaal verzorgen: van een heerlijk diner tot een mooie aankleding. Ook om extra spullen te huren voor uw feest kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee. Daarom bespreken we graag samen de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Bekijk de diverse opties voor catering hier op de website of neem contact met ons op.

Decoration for an outdoor dining table next to the forest. Summer location for celebration. Catering.

VERHUUR

Naast het eetgedeelte verzorgen wij ook voor u
de aankleding om het feest compleet te maken.